Electronic Press Kit

SCROLL DOWN FOR ERFARING MUSIKEN KENNEY POLSON

Biografi

Besøk min offisielle kanal 

RELEASES: January 2019

Kenney Polson har siden en alder av 13 år utviklet seg til å bli en dyktig saksofonist/komponist. Den flytende musikalske stilen hans inkluderer jazz, latinamerikansk, klassisk, new age, rhythm and blues, funk og gospel. Han oppnådde en Associate of Arts Degree (musikk) ved Fresno City College i Fresno, California. Han studerte på California State University- Fresno, hvor han oppnådde en bachelorgrad i Arts (musikkutdanning). Kenney har oppnådd en mastergrad i musikk (jazzkomponering/arrangering) fra Howard University i Washington, DC. Han tok også en grad som utdanningsspesialist ved Lewis & Clark College i Portland, Oregon.

Som saksofonist har Polson opptrådt på konserter med Bettye Swan, Z.Z. Hil, Joe Williams, D.J. Rodgers, Gil Scott-Heron, Fred Wesley, Lee Garrett, Michael Henderson, Norman Connors og mange fler. Kenney har vært på turné i Japan, Korea, Hawaii, Colombia, Brasil og på over et dusin Karibiske øyer. Kenney har også opptrådt på riksdekkende TV i USA (CBS) med de internasjonalt kjente jazzartistene Kenny Burrell, Jimmy Heath, Phil Woods, David Sanborn og Wynton Marsalis. Denne sommeren (2016) kan han også oppleves på turné med The Stone City Band.

Kenney har engasjert seg for undervisning gjennom sin musikkarriere, og er en ettertraktet kursholder og lærer for konkurrerende janitsjarkorps og jazzgrupper. Han har undervist ved både offentlige og private skoler i Fresno i California, Bogota i Colombia, Rio de Janeiro i Brasil og Portland i Oregon. Han har holdt kurs, opptrådt og holdt foredrag om jazz i Beijing i Kina. Kenney har vært i studio med noen av Brasils mest kjente jazzmusikere. Mange av disse er representert i utgivelsen hans, “Paradise”, som inneholder flere av de flytende jazzkomposisjonene og arrangementene hans.

Innspillingen til Kenney, “Paradise” Volume 1, er nå tilgjengelig over hele verden! Gå til iTunes, Amazon.com, Google Music eller en av de andre større nettbutikkene for å sikre deg en kopi. Du kan også laste det ned til telefonen din eller gå inn på nettradioer som for eksempel Spotify, iHeart Radio, Emusic, Rhapsody, Gracenote, #7 Digital, Target Music Radio eller Yandex Music og lytte til det der! Se etter konserten hans på et sted nær deg!

“His compositions are distinctive and well crafted, and he has a beautiful sense of melody.”

– Grammy Winning Producer, Don Mizell

Videos

“A warm, inviting tone and thoughtful compositions… Kenney is always a favorite on our global station!”

– Sandy Shore, Founder / SmoothJazz.com Global Radio

 

TO BOOK A SHOW WITH KENNEY POLSON AND HIS BAND, PLEASE CONTACT:

KENNEY POLSON
kenneypolson@hotmail.com
Tel: 503-380-9861

PUBLICITY CONTACT
Jazz Beyond Borders
jazzbeyondborders@icloud.com
Tel: 514-816-8423

We respect your privacy: no spam and your information is safe with us.

Pin It on Pinterest

Share This